Complete Badkamers

Complete Badkamers bij Excellence Badkamers

Excellence Badkamers biedt u complete badkamers van orientatie, ontwerp en advies tot realisatie. Indien u wenst begeleiden wij het gehele trajet van begin tot eind.

Orientatie

Door onze hagelnieuwe showroom kunt u inspiratie opdoen van de laatste trends in Badkamers en Toiletten. Wij maken veel gebruik van maatwerk materialen waardoor u ten alle tijden een geschikt model kunt vinden voor uw nieuwe badkamer.

Ontwerp

Na de orientatie fase maken wij in een persoonlijk gesprek een 3D ontwerp waarmee u een goed beeld krijgt van de nieuwe badkamer(s) en /of toiletgroep. Door onze kennis en ervaring adviseren wij u over de gebruikte materialen en indelingen van uw nieuwe badkamer.

Vakkundig advies

Na het ontwerp gaan we samen de badkamer inrichten. Dan krijgt u uitleg over de mogelijke wandbekleding, vloertegels, kranen, verwarming, sanitair en dergelijke. Met onze installatieachtergrond weet u zeker dat u een vakkundig advies krijgt. Als het totaalplaatje naar wens is, dan volgt de planning voor de montage. Uw aannemer of installateur ontvangt van ons de badkamerontwerpen inclusief heldere werktekeningen. Daarbij zorgen we ervoor dat alle materialen op tijd worden geleverd. Bent u geïnteresseerd in onze kijk op complete badkamers? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom! Maar maak wel even een afspraak voor een vrijblijvend badkamer advies.

Maak nu direct een afspraak