Luxe Badkamers

Luxe Badkamers bij Excellence Badkamers

Bij een luxe badkamer begint het met een gedegen ontwerp en advies en eindigt het met een volledig op maat gemaakte nieuwe badkamer en/of toilet. Wij bieden enkel hoogwaardige badkamer producten en maatwerk badkamer producten. Met deze eigenschappen krijgt u een luxe badkamer van het hoogte niveau.
Luxe Badkamers

Solid Surface

Uw nieuwe luxe badkamer geeft u een luxe uitstraling door gebruik te maken van solid surface materialen. Wij bieden diverse solid surface wastafels, vrijstaande baden en douchebakken. Onze wastafels van solid surface zijn eveneens volledig in maatwerk mogelijk. Wij hebben een grote selectie solid surface producten in onze showroomopstellingen verwerkt.
Luxe Badkamers

Sunshower

Het Nederlands gepatenteerd product Sunshower zorgt voor een luxe uitstraling en rijke ervaring bij het nemen van een douche. U kunt tijdens het douchen de infrarood Sunshower gebruiken waarbij u dezelfde ervaring heeft als bij het nemen van een infrarood sauna. Wij hebben een werkende Sunshower in onze showroom zodat u deze kunnen demonstreren.
Luxe Badkamers

Douche WC

Eén van de laatste trends op toilet gebied is wel de Douche WC. Een douche toilet combineert het douchen na uw toiletbezoek in 1 apparaat. Wij hebben 2 modellen douche WC’s in onze showroom. Vraag naar onze badkamer adviseurs naar een demonstratie.
Luxe Badkamers

Whirlpool

Pure luxe in uw badkamer is toch wel een luxe whirlpool. Voor een complete wellness ervaring adviseren wij een whirlpool. Een whirlpool zijn er in diverse uitvoeringen, kleuren en modellen. Bezoek onze badkamer showroom in Delft en bekijk ons ruim aanbod whirlpools.

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.