Excellence Badkamers

Is het moment aangebroken om uw badkamer en/of toilet te vernieuwen? Dan bent u bij Excellence Badkamers Delft aan het juiste adres. In onze badkamer showroom maakt u kennis met compleet ingerichte badkamers die stuk voor stuk passen bij één van de woonstijlen waar u naar op zoek bent. Design Badkamer of Retro Badkamer? Onze creativiteit en de smaakvolle inrichting van onze badkamers brengt u op nieuwe ideeën en zorgt ervoor dat u gaandeweg uw badkamerstijl ontdekt! Wij bedienen o.a. klanten uit Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Breda. Laat u adviseren door onze ervaren badkamer specialisten en laat u inspireren door onze compleet ingevulde badkamers en toiletten.

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN

1Wij hebben nog geen aannemer / installateur, regelen jullie dit?
Wij werken met een aantal bouwpartners waar wij goede ervaringen mee hebben. Op basis van ons ontwerp kunnen wij een gepersonaliseerde installatie offerte uitbrengen. Dit proces vind pas plaats op het moment dat het ontwerp definitief is geworden.
2Wat is de levertijd van een complete badkamer?
Aangezien wij werken met duurzame en hoog kwaliteits maatwerk producten bedraagt onze minimale levertijd 2 maanden. In sommige gevallen kan dit korter of langer zijn, dit geschiedt altijd in overleg uiteraard.
3Maken jullie ook bouwtekeningen?
Voor elke klant worden er werktekeningen gemaakt bij afname van een totale badkamer. Deze tekeningen worden gebruikt door de aannemer/installateur zodat er conform ontwerp ook gerealiseerd wordt.
4Werken jullie met natuurlijke materialen?
Onze exclusieve badkamers worden zoveel mogelijk gerealiseerd met massief eiken maatwerk badmeubelen.
5Wat kost een gemiddelde badkamer bij jullie?
Op deze vraag is geen eenduidig antwoord mogelijk helaas. Door het enorm aanbod sanitair, tegels, etc., en de moeilijkheid van de montage is hier geen simpel antwoord op te geven. Wij merken wel dat er vaak een minimale investering van € 20.000 nodig is voor het leveren en installeren van een gemiddelde badkamer. Wij staan voor u klaar om een gepersonaliseerd ontwerp met de daarbij horende gepersonaliseerde offerte op te stellen.