Maatwerk Badkamers

Maatwerk Badkamers

Bent u op zoek naar een Badkamer volledig op maat? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk badkamers. Onze collectie bevat maatwerk badmeubelen tot maatwerk ligbaden en van maatwerk douchewanden tot maatwerk kraanwerk. Met ons 3D tekenprogramma kunnen wij alle maatwerk badkamers volledig visualiseren zodat het voor u makkelijker is om keuzes te maken.
Pijlstaart 20 Pijnacker-3

Maatwerk Massief Eiken Badmeubel

Eén van onze specialiteiten zijn maatwerk Badmeubelen gemaakt van massief eikenhout. Met de speciale monocoat van Rubio worden niet alleen de eiken badmeubelen goed beschermd tegen vocht, maar kunt u ook kiezen tussen wel 40 kleuren. Bezoek onze badkamer showroom en laat u inspireren en adviseren.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk ligbad/badmeubel combinatie marmer

Een ligbad en badmeubel met wastafel in één welke volledig met Carrera Marmer is bekleed. Dit is één van de vele maatwerk mogelijkheden om uw badkamer in te delen.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk douchevloer in Carrera marmer

Een douchevloer is in een aantal gevallen beter te plaatsen dan een traditionele douchegoot. Het grote voordeel van een maatwerk douchevloer is dat deze makkelijk toe te passen is. Bovendien kunnen wij onze maatwerk douchevloeren uitvoeren in het solid surface of met echt marmer.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk wastafel in marmer of keramische tegel

Eén van de laatste badkamer trends is een maatwerk wastafel in dezelfde keramische tegel of echt marmer als de wand- of vloerafwerking. Bezoek onze showroom voor uitleg van de verschillende mogelijkheden.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk ligbad ombouw in betonciré

Door gebruik te maken van verschillende (plaat) materialen kunt u een ligbad inbouwen welke volledig op maat gemaakt wordt. U kunt hierbij denken aan grote tegel slabs, marmeren platen, solid surface of zelfs bekleden met Betonciré.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk vrijstaand badmeubel

Onze collectie bevat ook maatwerk staande badmeubelen waarbij de fronten van de deuren tot aan de vloer doorlopen. Wij maken gebruik van een solid surface geintegreerde wastafel. Deze maatwerk badmeubelen kunnen afgwerkt worden in een houtfineer, massief eiken, solid surface of gelakte fronten welke in elke RAL kleur gespoten kan worden.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk badmeubel gelakt met marmeren blad

Eén van onze pijlers binnen ons badkamer programma zijn maatwerk badmeubelen welke in elke RAL- of NCS kleur gelakt kan worden, uiteraard in een hoogglans of matte uitvoering. Elke gewenst maatwerk badmeubel ontwerp is mogelijk te leveren. Ook als wastafel of topbblad hebben wij diverse echte marmeren bladen en wasbakken leverbaar.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk massief eiken badmeubel

Een maatwerk eiken badmeubel is veelal het pronkstuk in uw nieuwe badkamer. Onze meubelmaker kan elk gewenst maatwerk eiken badmeubel fabriceren. Door gebruik te maken van een Rubio Monocoat afwerking heeft u keuze uit minimaal 40 verschillende eiken kleuren.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk industriële douchewanden

Om uw doucheruimte een industriële uitstraling te geven kunnen wij maatwerk douchewanden en douchedeuren uit de UK leveren. Bezoek onze showroom om deze industriële douchedeuren en wanden te bekijken.
Maatwerk Badkamers

Maatwerk solid surface wastafel

Eén van onze specialiteiten zijn maatwerk wastafels van solid surface. Door gebruik te maken van de vele eigenschappen van solid surface kunnen wastafels zowel gegoten worden in mallen of verlijmd worden of geperst onder hoge temperaturen. Daarnaast zijn onze maatwerk wastafels van solid surface zeer onderhoudsvriendelijk en scherp geprijsd.

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.