1

Orientatie

De aankoop van een nieuwe badkamer begint eigenlijk altijd met oriënteren. Wat is onze badkamerstijl? Welke producten moeten er in de nieuwe badkamer verwerkt worden? Vragen die tijdens uw eerste bezoek aan Excellence Badkamers ongetwijfeld beantwoord zullen worden dankzij het ruime productaanbod en de diversiteit aan badkamerstijlen die u in onze showroom zult vinden. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer? Dan gaan we de volgende fase van het aankoopproces in: het gesprek!
2

Afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze badkameradviseurs gaan we dieper in op uw persoonlijke situatie en bespreken we uiteraard uw wensen. We bekijken alle mogelijkheden en alle producten en u zult zich verbazen over de opties die u heeft om uw badkamer naar uw eigen wensen in te richten. Tevreden? Dan breekt de volgende fase aan: het ontwerp!
3

3D Badkamerontwerp

Er is niets zo moeilijk dan een voorstelling te maken van uw nieuwe badkamer. Staat het bad op de juiste plek? Past die douchewand wel? Is onze kleurkeuze wel de juiste keuze? Die vragen zijn verleden tijd, want bij Excellence Badkamers krijgt u een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer. Helemaal ingericht naar uw eigen ideeën en wensen! U krijgt dankzij ons 3D tekenprogramma ViSoft een gedetailleerd beeld van het badkamerontwerp en op deze manier kunt u dus alvast een kijkje nemen in uw toekomstige badkamer. Dan rest ons nog één vraag: wie gaat uw badkamer installeren? Zie hieronder een voorbeeld van onze 3D badkamer ontwerpen.
4

Badkamer Montage

De 3D badkamer ontwerpen en technische werktekeningen van uw nieuwe badkamer worden met uw aannemer en/of badkamer installateur gedeeld en besproken. Hiervoor hebben wij een speciaal klanten portal ontwikkeld welke door u en uw aannemer / badkamer installateur online kunt bekijken, dit wel 24u per dag. Wij willen graag dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens de installatie van uw nieuwe badkamer.
12000

Prijs Montage Badkamer vanaf

6000

Prijs Materialen Badkamer vanaf

3Weken

Gemiddelde doorlooptijd Badkamer Montage

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.