ibiza-chique

Ibiza Chique


Het ultieme Ibiza gevoel in uw nieuwe badkamer. Wij ontwerpen ook Ibiza Chique badkamers door gebruik te maken van diverse maatwerk natuurlijke materialen.
badkamer travertin

Badkamer Travertin look


Een Travertin look badkamer geeft een zachte natuurlijk uitstraling aan uw nieuwe badkamer. Wij werken met diverse tegel leveranciers welke een zeer realistische kopie van het echte natuursteen travertin te leveren is, deze keramische travertin kopie is haast niet van het echte travertin natuursteen te onderscheiden. Bovendien is het zelfs mogelijk om een maatwerk wastafel in een keramische travertin tegel te leveren.
badkamer-mamer

Badkamer Marmerlook


Eén van de laatste badkamer trends zijn de zogeheten Marmerlook badkamers. In een marmerlook badkamer wordt veel gebruik gemaakt van marmerlook tegels of echt marmer. Daarnaast is het bij ons ook nog mogelijk een wastafel op maat volledig in echt marmer te leveren of een maatwerk wastafel van marmer look tegels.
Badkamers

Donkere Badkamer met natuurlijke materialen


Een badkamer met donkerBelgisch hardstenen tegels, natuurstenen decor strips en massief eiken meubelen en betoncire op de wanden onderstreept een luxe donkere natuurlijke badkamer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van deze donkere natuurlijke badkamers.
badkamer-ceppo-eiken

Industriële Badkamer


Een combinatie van Ceppo di Gres tegels, industriële douchedeur in mat zwart en al het kraanwerk in mat zwart maakt dit al snel tot een Industriële badkamer look. Bezoek onze showroom voor inspiratie van een Industriele Badkamer en laat u adviseren.
Badkamers

Organic Badkamer


Een badkamer met natuurlijke materialen geeft uw nieuwe badkamer een organische uitstraling. Wij kunnen dit met gemak realiseren door gebruik te maken van massief eiken badmeubelen, eiken planken en waskommen van natuursteen. De keramische tegels zijn nagenoeg een kopie van echte natuurstenen.
Badkamers

Luxe Badkamer


Bij een Luxe badkamer ontbreekt het nergens aan zaken voor een complete badkamer om jezelf eens goed te verwennen. Zo is een whirlpool een vast onderdeel van een luxe badkamer. Inmiddels ontbreekt het ook nimmer aan een Sunshower in een luxe badkamer.
Badkamers

Design Badkamer


Badkamers

Retro Badkamer


PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.