REFERENTIES

Bekijk hieronder een greep uit onze referenties van gerealiseerde badkamers. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende oriëntatiegesprek om uw wensen te bespreken onder het genot van een Cappuccino, Espresso, Thee of lekker bakje koffie.
3D badkamer ontwerp - Amsterdam -1

3D Badkamer ontwerp Amsterdam


Voor onze klant uit Amsterdam hebben we een trendy badkamer ontworpen met veel natuurlijke tinten en materialen. Een mint groene hexagon tegel op de achterwand van de douche geeft de badkamer een speels effect en komt het, mede door gebruik van veel massief eiken natuurlijke elementen, tot leven. Een inloopdouche met mat zwart kader en mat zwarte kranen maken het geheel af.
3D badkamer ontwerp - Zoetermeer - 1

3D Badkamer ontwerp - Zoetermeer


Deze ruime badkamer voor onze klant uit Zoetermeer hebben we ontworpen met een mix van tegels, behang, maatwerk massief eiken badmeubel en maatwerk solid surface wastafel. Ook een inloopdouche met een mat zwart kader in aluminium, de handoekverwarming in mat zwart en een mooi vrijstaand ligbad in solid surface maken deze badkamer tot een design luxe badkamer.
3D badkamer ontwerp - Naaldwijk - 1

3D Badkamer ontwerp Naaldwijk


Voor een mooie nieuwbouw vrijstaande villa van klanten uit Naaldwijk hebben wij diverse badkamers en toiletgroepen ontworpen. Door gebruik te maken van natuurlijke maatwerk materialen en de combinatie van verschillende kleurstellingen zijn het een mooi luxe, maar wel serene, badkamer ontwerpen geworden.
3D badkamer ontwerp - Den Haag - 3

3D Badkamer ontwerp Den Haag


Badkamer ontwerp met een mix van praktische opbergruimte oplossingen gecombineerd met design en kleurstelling wat doet denken aan het strand van Scheveningen. Deze mooie natuurlijke mix is zeer goed bevallen door het optimaal benutten van de kleine ruimte.
3D badkamer ontwerp - Utrecht - 2

3D Badkamer ontwerp Utrecht


Ook klanten uit Utrecht voorzien we van een nieuwe badkamers. De badkamer voor onze klanten uit Utrecht wordt optimaal ingedeeld om zo goed mogelijk te kunnen genieten van alle gemakken, waaronder een dubbele douche.
3D badkamer ontwerp - Vlaardingen - 1

3D Badkamer ontwerp Vlaardingen


Bijzondere elementen voor onze klanten uit Vlaardingen zijn een massief eiken inbouwkast, maatwerk solid surface wastafel met handdoekuitsparingen en een ronde spiegel.
3D badkamer ontwerp - Maastricht - 1

Badkamer Maastricht


Voor deze klant hebben wij een ontwerp gemaakt met veel natuurlijke kleuren en tinten. Wij hebben gebruik gemaakt van een massief eiken badmeubel gecombineerd met een solid surface wastafel met een stol welke volledig op maat is gemaakt. Ook de douchebak en nis voor de douche is van solid surface gemaakt. De maatwerk spiegel loopt van muur tot muur wat een mooi ruimtelijk effect geeft.
3D badkamer ontwerp - Naaldwijk 2 - 1

3D Badkamer ontwerp Naaldwijk


Voor deze nieuwbouw villa hebben we een 2-tal badkamers ontworpen met veel luxe gecombineerd met een praktische indeling. Vanuit het solid surface vrijstaand ligbad kunnen de klanten genieten van een ingebouwde TV. Ook een zitje in de doucheruimte geeft veel comfort.
3D badkamer ontwerp - Hoogmade - 1

Badkamer ontwerp Hoogmade


In een boerderij woning voor onze klant in Hoogmade hebben wij 2 badkamers ontworpen. De master badkamer is voorzien van een vrijstaand solid surface ligbad, inloopdouche met zitbankje, maatwerk massief eiken badmeubel en maatwerk solid surface wastafelblad. De eyecatchers in deze badkamer zijn ook de design radiatoren van Instamat en de maatwerk boomstam plankjes.
3D badkamer ontwerp - Delft - 1

3D Badkamer ontwerp Delft


Voor één van onze klanten uit Delft hebben wij een badkamer en toiletgroep ontworpen. Voor deze badkamer is gekozen voor een maatwerk solid surface wastafel, maatwerk massief eiken badmeubel, hexagon tegels in de douchehoek, massief RVS kranen en een spiegelkast.
3D badkamer ontwerp -Berkel en Rodenrijs

3D Badkamer ontwerp Berkel en Rodenrijs


Voor onze klanten uit Berkel en Rodenrijs hebben we een moderne functionele badkamer ontwerpen met een maatwerk badmeubel opstelling, inbouw ligbad en inloop douche.
3D badkamer ontwerp - Rotterdam

3D Badkamer ontwerp Rotterdam


Een moderne badkamer met taupe keramische tegels, mat zwart douchewand, maatwerk solid surface wastafel, maatwerk massief eiken badmeubel en maatwerk spiegel. Voor onze klant uit Rotterdam hebben we een urban look badkamer ontworpen inclusief Douche WC.
3D badkamer ontwerp - Leiden

Badkamer Leiden


Voor een klant uit Leiden hebben wij een volledig marmeren badkamer ontworpen met geborsteld bronzen kranen. Als Badmeubel opstelling is gekozen voor een maatwerk solid surface wastafel, maatwerk massief eiken badmeubel en maatwerk spiegel met LED verlichting.
3D badkamer ontwerp - Leiden

Badkamer Leiden


Voor een klant uit Leiden hebben wij een volledig marmeren badkamer ontworpen met geborsteld bronzen kranen. Als Badmeubel opstelling is gekozen voor een maatwerk solid surface wastafel, maatwerk massief eiken badmeubel en maatwerk spiegel met LED verlichting.
6003792_20190625_2499

3D Badkamer s-Gravenzande


6003792_20190618_1676

Badkamer klanten Delft